סערה במערכת הפוליטית בעקבות חשיפת העיתון "ישראל איום" את נושא המימון הזר שזורם באין מפריע לחום הקיצוני שפוקד אותנו בימים אלה.
כזכור, חשף העיתונאי ציון אנוס את חשבון הבנק הסודי שבו הפקידו גורמים פרו-פלסטינים וממשלות אירופיות מאות מיליוני דולרים שנועדו לקדם את קמפיין "להרוג את היהודים מחום, או לפחות לעשות להם ממש לא נעים כשהזיעה מדביקה להם את התחתונים לחור של התחת". הראשון להגיב היה שר המדע, הטכנולוגיה והחלל, דני גנון. "אין זה ייתכן שגורמי שמאל אנטי-ציוניים יתערבו בענייניה הפנימיים של ישראל וינסו לפגוע באחדות העם הנפלא הזה בעזרת חום קיצוני", מסר השר. "הנחיתי את עובדי משרדי לגייס את כל המדענים בצו 8 כדי שכולם יעשו ביחד 'פוווו' ויורידו את הטמפרטורות".
השר גנון הוסיף: "שוחחתי על כך גם עם השר לביטחון פנים, שהבטיח לי כי משטרת ישראל, ובכלל זה משטרת הגבולות, נמצאת בדרגת המוכנות הגבוהה ביותר ותעשה כל שלאל ידה על מנת לבלום את הסכנה עוד לפני שהאזרחים בכלל ידעו שהחום פה, כך שהם יוכלו להמשיך לראות באין מפריע את 'האח הגדול' ולקוות שמתישהו ייפול לשיר אלמליח החלק העליון של הביקיני".
השר לביטחון פנים, גלעד חרדן, החרה החזיק אחריו. "הנחיתי את כל השוטרים בגבולות להסתובב עם מאוורר קטן על סוללות, כמו זה שמחזיקות הזקנות שיושבות על ספסל מחוץ למרכז המסחרי, ולא להסס להדליק אותו אם הם רואים כל סימן לחום קיצוני", ציין השר הטרי. "מי שיעז להתעסק איתנו ימצא את עצמו מאחורי סורג ובריח, ואני רוצה לראות מה חום קיצוני יעשה במקלחת של הכלא כשייפול לו הסבון. באופן אישי, אני יודע שזה יכול להיות מאוד לא נעים".
באירוע 'שבת תרבות' במתנ"ס בקרית אתא אמר שר הביטחון, דוגי בג יעלון: "אתם רואים מה קורה במדינות סביבנו. אנחנו גרים בווילה בג'ונגל, ועכשיו החיות שמסביבנו רוצות להיכנס, לקלקל לנו את המזגן ולהשתין לנו על הרהיטים. אני לא אתן לזה לקרות". כשנשאל מה בכוונתו לעשות כדי למנוע כניסה נוספת של מסתננים ממצרים, השיב: "הנחיתי את הגורמים המקצועיים במשרדי להגביה את הגדר עד השמיים, כך שגם ענן קיצוני עם גשם מבאס שיורד לך על הכביסה שנייה אחרי שתלית אותה – יחשוב פעמיים לפני שינסה להגיע אלינו".
חבר הכנסת הטרי, חרון גל, ביקש להזכיר כי מפלגתו הייתה הראשונה להציע את חוק עונש המוות לחום הקיצוני. לדבריו, "מחקרים סינופטיים מכל העולם הראו שזו הדרך היחידה לפגוע במוטיבציה שלהם להפוך לקיצוניים. אני מעדיף להרוג אותם לפני שהם הורגים אותנו מחום".
בארגוני השמאל לא נשארו חייבים, ויצאו במתקפת נגד. "היום זה חום קיצוני, ומחר יאסרו את הכניסה גם על סתם חום נעים כזה שגורם לכל הבנות לצאת לרחוב עם גופייה קטנטנה וחמודה שבקושי מצליחה להכיל את השדיים", אמר מנכ"ל עמותת "בצדק", דין האג. "ולמקרה שזה לא היה ברור – אני אוהב שדיים, למרות מה שניסו לכתוב בוואלה סלבס כשהסתובבתי יד ביד עם הנורווגי החתיך".
גורמים המקורבים לחום הקיצוני מסרו בתגובה: "אתם עוד תתגעגעו לחום הקיצוני כשהוא יעבור הלאה והגשם יוריד לכם את כל הג'יפה על המכוניות, וסתם תבזבזו את כל המים בווישרים כדי לנסות לנקות את השמשות, ועדיין יישארו מלא פסים חומים ולא תראו כלום, ואז תגיעו למכוני השטיפה ולפני שתשלמו למנקה הערבי תחשבו בלב: 'עוד פעם דפקו אותנו הערבים האלה'".

מישהו צריך לספר לשר החלל מה הטמפרטורה בחלל החיצון. אולי, בימים חמים אלה, זה יגרום לממשלה הזו להיות אסטרונאוטים גם בפועל…